Bild: Puff om vad som är aktuellt.
Nyheter
Bild | 08 Dec 2019 - 20:51 Omar Hassan, assisterande i U 19
Omar Hassan, assisterande i U 19

Bygget av ledarstaben runt Mussi för U 19 går vidare och som första assisterande tränare har vi g ...

08 Dec 2019 | Läs mer

Bygget av ledarstaben runt Mussi för U 19 går vidare och som första assisterande tränare har vi glädjen att meddela att Omar Hassan bestämt sig för att köra ihop med Mussi.
Omar är en glad och seriös kille som trots sin ungdom redan hunnit gå tränarutbildningarna C-Diplom och B Ungdom.

Han har förutom eget spel också varit aktiv som ungdomsledare i IFK Uddevalla.

Ihop med Mussi kommer han att verka för att utveckla spelarna, ha en bra disciplin samt utveckla klubbkänslan i truppen/föreningen.

Vi hälsar Omar varmt välkommen till oss


08 Dec 2019 | Nyhetskälla
Bild | 08 Dec 2019 - 13:53 Julbord för Oddevolds alla ideella krafter
Julbord för Oddevolds alla ideella krafter

Under lördagen var det dags för Oddevolds alla ledare och andra ideella krafter, att ta tillfället i akt och smaka på samma goda julbord, som serverats dagen innan till föreningens alla partners.

Inte mindre än ca 60 personer hade tagit tillfället i akt och begett sig till Thordéngården kl 12, vilket var en markant ökning jämfört med tidigare år, då närvaron legat på 30-40 stycken.

Ordförande Peter Bjurström hade smitit iväg från sin egen födelsedag och hälsade alla välkomna. Han tackade också för deras viktiga och uppoffrande insatser samt berättade om det aktuella läget i de olika utskotten, där glädje och beslutsamhet är ledorden.

Oddevold vill till sist tacka Christina Johansson, Lena & Bengt Rydell, Conny & Cedrick Johansson, Eva & Stig Hansson, Hans Bäckström och Kjell Johansson för det otroliga arbete de lagt ned under denna vecka för att de båda sittningarna skulle bli så bra som möjligt. Och bra har de sannerligen blivit. Sällan har man sett mer nöjda gäster lämna Percy Barneviksalen än efter denna fredag och lördag.


08 Dec 2019 | Nyhetskälla
Bild: Videonyheter ...
Bild | 06 Dec 2019 - 15:15 Julbordet slog deltagarrekord
Julbordet slog deltagarrekord

Oddevolds marknadsutskott höll i dag sitt traditionella julbord på Thordéngården för alla sina partners och Percy Barneviksalen var så fylld den kunde vara.

Under hela torsdagen och fredag förmiddag var raska ben och flitiga händer tillhörande ett tiotal Oddevoldentusiaster fullt sysselsatta med att förbereda julbordet. Några tog i tu med att planera för hur man skulle möblera i salen inför den stora anstormningen och sedan gällde det att placera ut bord och stolar samt lägga ut dukar och sätta fram glas, servetter och bestick.

Samtidigt pågick arbetet i köket för fullt med att tillaga alla de läckerheter, som skulle serveras alla partners och övriga inbjudna.

Aldrig tidigare har så många hörsammat den inbjudan som gått ut under den senaste månaden och när alla var på plats så kunde vi glädjande konstatera, att inte mindre än 125 personer var på plats.

Innan alla hade tagit Percy Barneviksalen i besittning hade man fått sin bordsplacering samt en mugg med glögg.

När samtliga besökare tagit mat och intagit sin placering till bords var det dags för marknadsutskottets (MU) två ordföranden, Mats Johansson och Joakim Eriksson, att ta till orda. Man började med att presentera det elva man starka och till stora delar nya marknadsutskottet.

Därefter redogjorde man för hur man arbetar i utskottet innefattande bl a den nya broschyren ”Partnerpaket 2020”, som innehåller information om olika sorters samarbete med Oddevold, samt lite tankar kring A-lagets matchdräkt och annat smått och gott som väntar under nästa år.

Stort intresse under den senare kategorin tilldrog sig den partnerresa som skall göras till England den 1-4 maj. Då ingår den intressanta matchen Crystal Palace-Manchester United i programmet. Hemmalaget har ju gamle Oddevoldtränaren och Englands fd förbundskapten Roy Hodgson som tränare och kanske, kanske kan vi få ett lite speciellt mottagande i samband med vårt besök. I Manchester är vi extra intresserade av hur Victor Nilsson Lindelöf sköter sig.

Det finns 30 platser att boka för resan och det är först till kvarn som gäller.

Efter att den fina presentationen var avslutad återstod det, att skölja ned all den goda maten med kaffe och därtill spetsa till det hela med lite dessert.

En dryg timma efter att första gästen gjort entré var salen i det närmaste tom och det livliga sorlet hade ersatts av tystnad, som endast avbröts av tallriks- och glasljud då den idoga kökspersonalen dukade av allt som lämnats kvar på borden.

Men arbetet för dessa kämpar var inte över med det, utan sedan vidtog samma procedur som gjordes i går, nämligen att duka för nästa sittning, som äger rum i morgon. Då är det nämligen dags för alla våra ledare och andra ideellt arbetande människor, att få sin beskärda del av julmaten. Mellan kl 12-14 kommer ett 60-tal anmälda att få samma goda rätter att äta, som det bjöds på i dag.


06 Dec 2019 | Nyhetskälla
Bild: Fler nyheter ...
Mer om IKO
Lagbild från 1932 ...
 
Bildad 3 juli 1932
Namnet Oddevold är en äldre form av Uddevalla.
 
Oddevold nära hjärtat?
Läs om värdegrund i IKO.
Bild: Kanslichefen har ordet ...
Klubbens dokument ...
Oddevoldtråden m fl
Bild: Klubbdokument ...
 
Underbara
87
hittills ...
Klubblåt: Bohus Bataljon
K. Bill, T. Westerhäll
Bild: Klubblåt ...
 
 
Klubbemblem
EPS | PNG | BV | SV
Bild: Klubbemblem ...
 
Bild: Matchställ ...
Ordinarie matchställ ...
Bild - YouTube-video: Vi är Oddevold ...
Stolthet & Tradition av Rang,
från Hjärtat i Bohuslän ...