×
 
Bild: Klubbemblem - Oddevold.se
Bild: Header - Oddevold.se
Bild: HeaderCorner
Nyheter
Bild | 05 Jun 2020 - 15:33 Uddevalla Markis & Persienn hjälper Er
Uddevalla Markis & Persienn hjälper Er

Våra partners hittar varandra och Er ... Uddevalla Markis & Persienn är ett gammalt lokalt föret ...

05 Jun 2020 | Läs mer

Våra partners hittar varandra och Er ...

Uddevalla Markis & Persienn är ett gammalt lokalt företag som hjälpt kunder med skydd mot sol, värme, insyn och uv i över 60 år. De menar att samarbete med lokala föreningslivet är en självklarhet. Idrott & föreningsliv skapar värden i samhället som det är viktigt att värna om - för såväl gamla som unga.

- Det stora nätverket kring Oddevold har faktiskt redan skapat affärsvärden genom mötet med Skyltbolaget på en partnerträff, säger en nöjd delägare på Uddevalla Markis & Persienn.

Läs gärna mer om båda våra partners via:
uddevallamarkis.se
skyltbolag.se

05 Jun 2020 | Nyhetskälla
Bild | 05 Jun 2020 - 09:03 Handla kläder från vår nya klubbshop på stadium.se
Handla kläder från vår nya klubbshop på stadium.se

Vår uppdaterade föreningsprofil med träningskläder, after game, väskor mm hittar du numera i vår föreningsshop på Stadium.se

Välj förening till höger i menyn och sök upp IK Oddevold.
Gör din beställining på hemsidan och lägg till dina initianler om du vill.
Leverans sker efter 3-4 dagar till utlämningsställe eller butik.

Passa på att uppdatera träningskläderna eller varför inte köpa en present till era fotbollskillar inför sommaren?

3% extra bonus till klubben

Visste du att Oddevold kan få 3% extra bonus för allt du handlar på Stadium som privatkund?

Det som krävs är att man är medlem hos Stadium när man handlar i Stadium-butik eller på Stadium.se i inloggat läge. Medlemsskapet är givetvis gratis och man kan enkelt registrera sig på stadium.se eller i närmsta Stadium-butik.

Välj sedan "Stöd din förening" under "Mina Sidor" för att söka upp den förening man vill stötta. Där kan du även välja att skänka sin personliga årsbonus till Oddevold.


05 Jun 2020 | Nyhetskälla
Bild: Videonyheter ...
Bild | 31 Maj 2020 - 07:33 Lyckad fortbildning i akademin
Lyckad fortbildning i akademin

I Oddevold är vi väldigt stolta över vår tvåstjärniga akademi, den enda i området som är certifierad av Svensk Elitfotboll. En viktig del i arbetet med akademin är att höja kompetens och få enhetlig syn på träning och övningar genom hela föreningen.

Som en del i detta genomfördes nyligen en fortbildning för alla ledare i klubben där akademiansvarig Johan Brinck höll ett extra träningspass med vår talangfulla U17-trupp men där även övriga ledare från klubben var inbjudna. Med bra uppslutning på Thordéngårdens konstgräs med ledare från 8-årslaget till U19 blev dagen väldigt lyckad med intressanta diskussioner och många bra tips för ledarna att ta med sig tillbaka till sina egna lag.

– Detta är väldigt givande för oss. Även om det naturligtvis är skillnad på U17 och våra killar som är 11 år så är ändå grundtanken den samma och det är alltid intressant att se hur andra tränare jobbar. Säger Bengt Bäckman, tränare P09.

Fokus på träningen var att visa ett antal grundövningar som i sig ger en helhetssyn på hur lagens anfallsspel kan byggas upp, alltifrån uppbyggnadsfas i backlinjen till avslut med forwards. Träningen filmades och kommer senare att läggas upp på akademins intranät för att de som inte kunde närvara även kan ta del av utbildningen.

– Fortbildning för våra ledare är en viktig del i vår akademi och för klubben i stort och det känns väldigt bra att vi har så kompetenta och engagerade ledare i alla lag. Säger Johan Brinck, akademiansvarig.

Utveckling av vår akademiverksamhet är ett ständigt pågående arbete och det skall bli intressant att se resultaten framöver både i poäng i certifieringen, där vi ökat varje år, och framförallt i de talangfulla och välutbildade spelare vi får fram till våra lag och som förhoppningsvis till slut även tar steget upp i vårt a-lag.

31 Maj 2020 | Nyhetskälla
Bild: Fler nyheter ...
Bild: HeaderCorner
Kolla här!
Bild - Bli medlem ...
Bild: Koppla ditt spelkort hos Svenska Spel till vår förening och stöd våra ungdomslag ...Koppla spelkortet hos
Svenska Spel till oss.
Bild - Oddebollen ...
Bild: Ideellt engagerade ungdomar ...
Din hjälp behövs: stort som smått för barn/ungdomar, para, Oddebollen, matcharrangemang, skötsel av anläggningar.

Hör av dig!
info@oddevold.se
0522-64 56 50
Bild - YouTube-video: Vi är Oddevold ...
Stolthet & Tradition av Rang,
från Hjärtat i Bohuslän ...