Bild: Puff om vad som är aktuellt.
Nyheter
Bild | 21 Feb 2019 - 07:00 Årsmötet äger rum torsdagen den 28 februari
Årsmötet äger rum torsdagen den 28 februari

Oddevolds årsmöte äger i år rum torsdagen den 28 februari kl 18.30 i Percy Barneviksalen på Thord ...

21 Feb 2019 | Läs mer

Oddevolds årsmöte äger i år rum torsdagen den 28 februari kl 18.30 i Percy Barneviksalen på Thordéngården.

Välkomna!

Styrelsen


21 Feb 2019 | Nyhetskälla
Bild | 20 Feb 2019 - 07:00 Ställ upp för Oddevold
Ställ upp för Oddevold

Vi har med en och en halv månad passerat nyår och framför oss ligger ett nytt, spännande fotbollsår. A-laget skall för nionde året i rad ta sig an motståndarna i Div 1 Södra, U 19-laget kämpar vidare i Div 1 och U 17-killarna skall återigen slåss med Sveriges bästa lag i sin Allsvenska.

Övriga ungdomslag spelar i distriktsserier och sammandrag i Bohuslän och närliggande distrikt och våra barn i fotbollsskolan tränar enträget vidare i början av sina fotbollskarriärer.

Futsallaget har precis avslutat sin serie och har kämpat på bra i Div 2 och slogs ända in i sista omgången om seriesegern, men fick till slut nöja sig med en andraplats.

Oddevold Grunden tränar målmedvetet på för att ånyo kunna hävda sig på ett bra sätt i de turneringar de ställer upp i runt om i Sverige.

Parallellt med dessa livliga aktiviteter pågår hela tiden ett stort och nödvändigt arbete bakom kulisserna när män och kvinnor i styrelse, utskott, grupper och andra sammansättningar träffas för att lägga upp och utvärdera verksamheten.

Med endast några få procents undantag sker allt detta arbete i form av ideella insatser. Det är dessa människor som hela idrottssverige är beroende av och föreningarna kan heller aldrig få nog av dem. Det är just hit jag har velat komma med inledningen ovan.

Vi i Oddevold vill gärna, att fler ansluter till vår verksamhet och vi har en uppgift åt alla, gammal som ung, man eller kvinna, med eller utan tidigare fotbollskunskap. Du kanske tidigare har spelat i Oddevold? Eller kanske tidigare spelat i någon annan förening? Eller aldrig utövat någon idrott? Alla är lika välkomna att höra av sig till oss.

Du kanske vill vara med i ett utskott, hjälpa till vid våra hemmamatcher, Oddebollen eller vid andra arrangemang, sälja lotter/Bingolotter m.m. I en förening finns alla slag av uppgifter. Du kan själv komma med förslag på vad du vill göra eller så får du förslag från oss.

Belöningen är enorm även om den inte fyller på bankkontot. Den gemenskap, glädje och sammanhållning man får ta del av är svår att sätta pris på och man får kamrater, som man aldrig annars skulle kommit i kontakt med.

Tveka därför inte utan hör av dig till mig om du känner, att du skulle vilja bli en del av Oddevolds verksamhet. Du når mig på telnr 0522/64 56 50, måndag-torsdag kl 8-17 och fredag kl 8-16.

Leif Lindvärn


20 Feb 2019 | Nyhetskälla
Bild: Videonyheter ...
Bild | 19 Feb 2019 - 13:18 Sportlovsträffen genomförd för andra året
Sportlovsträffen genomförd för andra året

Under sex timmar, mellan 10-16, avgjordes i går, måndag den 18 februari, den andra upplagan av Oddevolds Sportlovsträffen.

Arrangerande Oddevold ställde upp med tre lag och övriga föreningar som deltog var Ljungskile/Grohed (2 lag), Herrestads AIF (2 lag), Hogstorps IF (2 lag) och IFK Uddevalla (1 lag).

- Lagen fick fem matcher vardera och gällde för spelare födda 2009 eller senare, säger Kujtim Bahtiri, som är ledare i Oddevold och en av de ansvariga för träffen.

Han berättar vidare, att han fick uppskattning från de deltagande föreningarna.

- Ja, det var mycket nöjda deltagare som gick härifrån på eftermiddagen. Alla som var med fick också ett diplom.


19 Feb 2019 | Nyhetskälla
Bild: Fler nyheter ...
Mer om IKO
Lagbild från 1932 ...
 
Bildad 3 juli 1932
Namnet Oddevold är en äldre form av Uddevalla.
 
Oddevold nära hjärtat?
Läs om värdegrund i IKO.
Bild: Kanslichefen har ordet ...
Klubbens dokument ...
Oddevoldtråden m fl
Bild: Klubbdokument ...
 
Underbara
86
hittills ...
Klubblåt: Bohus Bataljon
K. Bill, T. Westerhäll
Bild: Klubblåt ...
 
 
Klubbemblem
EPS | PNG | BV | SV
Bild: Klubbemblem ...
 
Bild: Matchställ ...
Ordinarie matchställ ...
Bild - YouTube-video: Vi är Oddevold ...
Stolthet & Tradition av Rang,
från Hjärtat i Bohuslän ...