×
 
Bild: Klubbemblem - Oddevold.se
Bild: Header - Oddevold.se

Vår partner EY fortsätter även 2021

11 februari 2021 16:17 • IK OddevoldVår samarbetspartner EY förlänger samarbetet. De beskriver sig själva och engagemanget såhär:

- Vi är stolta sponsorer till IK Oddevold och delar många av dess värdegrunder. Vi är en global revision- och rådgivningsfirma som också har kontor över hela Sverige. Liksom IK Oddevold satsar EY på den lokala marknaden, där vi är marknadsledare för det kompletta tjänsteutbudet inom revision, redovisning, skatt, rådgivning och IT-frågor.

- På våra kontor i Uddevalla, Strömstad och Lysekil arbetar 30 medarbetare varav 7 påskrivande revisorer, där fokus på den lokala marknaden är prio nummer 1. Utifrån vår långa branscherfarenhet och engagerade medarbetare har vi god kapacitet att ta emot och engagera oss i nya uppdrag.

Om du vill komma i kontakt med EY läs mer på https://drivkraft.ey.se/kontor/uddevalla
Bild: HeaderCorner
Mer Nytt
Bild | 18 Feb 2021 - 17:07 Nya produkter i vår klubbshop på Stadium.se
Nya produkter i vår klubbshop på Stadium.se

Oddevold har tillsammans med vår partner Stadium och materialleverantör Nike uppdaterat klubbens ...

18 Feb 2021 | Läs mer

Oddevold har tillsammans med vår partner Stadium och materialleverantör Nike uppdaterat klubbens föreningsprofil med nya kläder för 2021 och även en del nya tillbehör som väskor, undertröjor, mössor och vantar.

Beställ smidigt på Stadiums hemsida och hämta i butiken på Torp eller på utlämningsställe.

Stadium Klubbshop

STÖD ODDEVOLD MED ALLA ERA KÖP PÅ STADIUM
Visste du att föreningen kan få 3% extra bonus när föreningens medlemmar och dess anhöriga handlar på Stadium eller stadium.se som privatkunder?

Det som krävs är att man är medlem hos Stadium och loggar in på stadium.se och går in på fliken Stöd din förening under Mina Sidor och väljer att stödja Oddevold.

Klubbens extra bonus på 3% ges utöver din egen bonus.

Stort tack för ert stöd!


18 Feb 2021 | Nyhetskälla
Bild | 11 Feb 2021 - 15:17 Vår partner EY fortsätter även 2021
Vår partner EY fortsätter även 2021

Vår samarbetspartner EY förlänger samarbetet. De beskriver sig själva och engagemanget såhär:

- Vi är stolta sponsorer till IK Oddevold och delar många av dess värdegrunder. Vi är en global revision- och rådgivningsfirma som också har kontor över hela Sverige. Liksom IK Oddevold satsar EY på den lokala marknaden, där vi är marknadsledare för det kompletta tjänsteutbudet inom revision, redovisning, skatt, rådgivning och IT-frågor.

- På våra kontor i Uddevalla, Strömstad och Lysekil arbetar 30 medarbetare varav 7 påskrivande revisorer, där fokus på den lokala marknaden är prio nummer 1. Utifrån vår långa branscherfarenhet och engagerade medarbetare har vi god kapacitet att ta emot och engagera oss i nya uppdrag.

Om du vill komma i kontakt med EY läs mer på https://drivkraft.ey.se/kontor/uddevalla

11 Feb 2021 | Nyhetskälla
Bild: Videonyheter ...
Bild | 10 Feb 2021 - 13:00 Fahim är Årets Förälder
Fahim är Årets Förälder

För första gången någonsin har vi utdelat utmärkelsen Årets Förälder och för 2020 tillföll den Fahim Yousofi.

På ungdomsutskottets möte den 16 december 2020 bestämde ledamöterna, att Oddevold skall instifta ett pris till årets förälder (kan även vara fler än en person). Ett pris som skall ge uppskattning till en någon/några, som lagt ned mycket tid och ett stort arbete för ”sitt” eller ”sina” lag och samtidigt då också för föreningen. Vi vill med priset visa Oddevolds uppskattning genom att lyfta fram personer, vars viktiga insatser gör att vi kan bedriva den verksamhet vi i dag gör.

Ett påbud gick ut till våra ledare i alla ungdomstrupper, att komma in med förslag på kandidater och vi fick in många namnförslag med välformulerade motiveringar. Det blev en knivig uppgift för utskottet och det visade samtidigt vilken stor uppskattning våra ledare hyste för den hjälp de får med alla ”runtomkringuppgifter”.

På nästkommande ungdomsutskottsmöte beslutade ledamöterna, att priset skulle gå till Fahim Yousofi, som faktiskt var nominerad från två lag.

Under rubriken ”Ingen nämnd, ingen glömd” vill vi också rikta ett stort tack till alla er övriga, som hjälper till med olika uppgifter i våra ungdomstrupper. Nästa år kanske det är er tur, att föras fram i ljuset när ni blivit Årets Förälder.

Iraniern Fahim kom till Sverige som flykting i november 1987 och skälet var, att han inte ville rycka in i det militära för att skickas ut i det brutala och mycket långdragna (8 år) Iran-Irakkriget.

Efter månader av strapatser och umbäranden parat med ständig fruktan och ovisshet kom han till Sverige via Pakistan och Singapore. Han hamnade först norrut i Sverige, men blev sedan omplacerad till Uddevalla. En stad han sedan dess blivit trogen.

Han bildade därefter familj och när det blev dags, att sätta äldste sonen Josef i fotbollsskola föll valet på Oddevold. Då hade det blivit 2010 och den då femårige Josef har nu vuxit till en 16-årig målvakt i vårt U17-lag.

Två år efter Josefs entré i vår förening tredubblades antalet barn i familjen Yousofi i Oddevold i och med att tvillingarna Rami och Fadi anmäldes till vår fotbollsskola. Båda tvillingarna är utespelare i vårt 14-årslag.

Vad var det som gjorde, att du började hjälpa till i Oddevold?
Först och främst var det ju för att mina barn börjat här, sedan för att jag blev tillfrågad. Jag tycker man måste engagera sig för sina barn. Ja, jag tycker faktiskt det är en skyldighet.

Hur tycker du det känns att göra insatser i idrottslivet?
Det är en självklarhet. Det är ju vi som är föreningen. Ställer inte vi upp, försvinner den. Jag vill egentligen göra ännu mer.

Vad betyder det för barnen att vara med i en förening?
Det är jättebra, att de får lära sig föreningslivet. De lär sig hur man möter människor och hur man tar hand om varandra.

Vad har det arbete du lagt ned gett dig?
Det har gett mig jättemycket. Det ger mig inget ekonomiskt, utan i stället en social vinst som jag har med mig hela livet. Man måste ställa upp gratis, ekonomin är inte viktig.

Vad har du för egen sportslig bakgrund?
Jag betraktar mig själv som en duktig bollspelare och mina favoritsporter var fotboll och basket, men jag har även spelat bordtennis och volleyboll. Fast jag har aldrig aktivt varit med i någon förening. Sedan har jag också varit med i Friskis och Svettis.

Hur kommer det sig att du alltid är så glad?
Det vet jag inte. Kanske är det för att jag mår bättre av att vara en glad skit.

Vilka uppgifter är det du främst bidragit med i vår verksamhet?
Jag har haft hand om lotterier och en massa andra uppgifter Oddevold bett om hjälp med. Sedan har jag varit med på Oddebollen och så har jag också vid några tillfällen hoppat in som tränare. Eftersom jag har tre pojkar som är med och spelar, blir det ju lite fler insatser man får göra.

Vad var din första reaktion när du fick reda på att du blivit Årets Förälder?
Jag blev jättepaff och samtidigt kände jag mig hedrad. Det var absolut ut inte något jag hade förväntat mig. Jag blev mycket glad och kände mig oerhört tacksam.

Vi gratulerar den genomsympatiske och ständigt leende Fahim Yousofi som den första mottagaren till priset Årets Förälder.

Ungdomsutskottets motivering:
Årets förälder har tre söner, Josef, Rami och Fadi, som började som femåringar i Oddevolds fotbollsskola och nu spelar i våra pojklag, där Fahim hela tiden villigt ställer upp.
Fahim har ett stort hjärta och ett stort engagemang och finns alltid till hands när föreningen behöver hjälp oavsett vad det gäller. Han bemöter alltid våra ledare och spelare på ett glatt och positivt sätt.
Han utför ett jättearbete med att vara Bingolottoansvarig i två olika lag och han ställer alltid upp varje år när ungdomsturneringen Oddebollen genomförs.
Det är därför vi i ungdomsutskottet med stolthet utser Fahim Yousofi till Årets Förälder.


10 Feb 2021 | Nyhetskälla
Bild: Fler nyheter ...
Bild: HeaderCorner
Kolla här!
Bild - Bli medlem ...
Bild: Koppla ditt spelkort hos Svenska Spel till vår förening och stöd våra ungdomslag ...Koppla spelkortet hos
Svenska Spel till oss.
Bild - Oddebollen ...
Bild: Ideellt engagerade ungdomar ...
Din hjälp behövs: stort som smått för barn/ungdomar, para, Oddebollen, matcharrangemang, skötsel av anläggningar.

Hör av dig!
info@oddevold.se
0522-64 56 50
Bild - YouTube-video: Vi är Oddevold ...
Stolthet & Tradition av Rang,
från Hjärtat i Bohuslän ...