Utökat samarbete vid skada och rehab

AKADEMIKLUBB

IK Oddevold har för både A-lag och våra ungdomar i akademin ett samarbete med Acrius i Uddevalla gällande behandling av skador och rehab. Vi tar nu nästa steg genom ett kompletterande samarbete med idrottsläkare via Sportive.se för svårare besvär.

Sportive med idrottsläkare Sadesh Balasingam erbjuder inriktad råd och behandling för aktiva spelare, oavsett nivå eller ålder, med besvär som påverkar träning eller prestation. Bedömning sker utifrån över 10 års erfarenhet och utbildning inom idrottsmedicin.

Klubben är mycket nöjda med samarbete med Acrius och ser avtalet med Sportive som en naturlig vidareutveckling. Genom samarbetet får vi en tydlig vårdkedja och enkel kontaktväg för att hjälpa alla våra spelare, från barn och ungdomar till A-lag, att kunna spela fotboll utan besvär.

Om Acrius Uddevalla

Vi hjälper dig att bli stark igen efter en skada. Utöver våra olika behandlingstekniker ger vi dig träningsprogram som är anpassade efter din skada och dina mål.

Här kan du få hjälp med det mesta inom rehab såsom fysioterapi, arbetsterapi, hembesök, utlämning och utprovning av hjälpmedel. Verksamheten startade i Uddevalla 1991 och vi har även ett fullt utrustat gym för träning.

Kasenabbevägen 11B, Uddevalla
0522-101 51
www.acrius.se

Om Sportive.se

Vi strävar att få dig tillbaka till prestation och hanterar bland annat led och muskelbesvär, hjärnskakningar och overtraining syndrom. Vi kan också sköta sjukskrivingar relaterade till ovanstående tillstånd samt hantera ultraljud, röntgen, labprover och remisser till offentliga specialistkliniker och de med offentliga vårdavtal.

Mottagningen har en app som heter Sportive.se (laddas ned från Google/Apple App store). Där sköts kontakten med mottagningen och patienten kan enkelt förklara sina bekymmer och få en tid för vidare bedömning om det är relevant.

Åvägen 17E, Göteborg
Kontakt via app Sportive.se
www.sportive.se

/Jimmy Delwér

Kommunikation & Privatmarknad